luni, 3 octombrie 2016

Cum ne putem personaliza masina personala?

Astazi ne putem bucura de existenta mai multor modalitati de personalizari masini, care mai de care mai atractive si la costuri variate. Totul tine de gustul fiecaruia atunci cand vine vorba de personalizarea propriului autoturism, insa tot mai multi soferi apeleaza la serviciul de colantari auto, intrucat aceasta posibilitate aduce foarte multe avantaje, spre deosebire de vopsirea clasica.

Preturi avantajoase

In primul rand, pentru o masina de clasa mica de tipul Opel Corsa, Volkswagen Polo sau Fiat Grande Punto, vopsirea integrala presupune circa 4.000 de lei, dar si cateva zile in care soferii nu se pot folosi de masina, pentru ca vopseaua sa se usuce. In schimb, colantarea se face in doar cateva ore, fiind nevoie, de regula, de circa 15 minute pentru fiecare element al autoturismului, iar costul total nu ar trebui sa depaseasca 1.000 de lei, fiind asadar mult mai avantajos.

Mai putin stres

In plus, oricine si-a gasit la un moment dat masina zgaraiata in parcare, iar astfel de situatii sunt inevitabile, insa in cazul colantarii, remedierea oricarui defect estetic este mult mai usoara dar si mai putin costisitore, intrucat este suficienta inlocuirea foliei de pe elementul respectiv. De asemenea, folia poate masca orice defect al vopselei si chiar o protejeaza impotriva pietricelelor de pe drumuri, a prafului si a zgaraieturilor.

Numeroase posibilitati

Cei care sunt interesati de personalizari masini au la dispozitie foarte multe posibilitati, iar singurele limite sunt impuse de creativitate. Anul acesta cea mai populara folie este albul perlat, care se potriveste pe toate tipurile de masini, in special la cele sedan. Insa si culorile mate raman in topul preferintelor multor soferi, in timp ce folia are imita aspectul vopselei originale ramane la mare cautare. De asemenea, se pot imprima diferite modele pe aceste autocolante care sa se aplice pe autoturisme, devenind cu aceasta ocazie, unice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu