luni, 19 septembrie 2022

DDD Expert are grijă de sănătatea și fericirea fiecărui client

Ai o mulțime de dăunători în casa ta sau locul de afaceri? Avem o soluție pentru dvs. și vă sugerăm să consultați serviciile DDD Expert ca opțiune. În primul rând, este important să știm că Primăria București ne-a dat permisiunea de a face afaceri. În știrile conexe, clienții care doresc să afle mai multe despre serviciile noastre pot cumpăra acum un pachet de servicii DDD de la noi la un preț foarte rezonabil. Știm cât de important este pentru tine să protejezi sănătatea familiei tale și să-ți păstrezi casa liberă de dăunători.

Deci, trei dintre cele mai importante servicii pe care le oferim sunt serviciile de combatere a dăunătorilor. Scopul acestor servicii este de a scăpa de insecte, păstrând în același timp casa sau locul de afaceri cât mai sigur posibil. Scopul principal al serviciilor de eradicare a șobolanilor este de a scăpa de rozătoare și de a le împiedica să se întoarcă într-un mod cât mai sigur posibil pentru întreaga familie. Oferim, de asemenea, servicii de dezinfectare a locuinței sau a afacerii dvs., cu scopul de a scăpa de toți microbii și virușii care ar putea dăuna sănătății familiei sau angajaților dumneavoastră.

De exemplu, dacă dorim să angajăm o companie care să ne ajute să scăpăm de dăunători, trebuie să urmăm câțiva pași.

1. O inspecție preliminară a clădirilor pentru a afla dacă există rozătoare, ce fel sunt acestea și dacă se pot răspândi, precum și posibilele puncte de intrare, daune, posibile surse ale dăunătorului, starea habitatului și teren în jurul clădirilor.

2. Acordăm o atenție deosebită marginilor exterioare ale clădirilor în cauză și stabilim o serie de stații diferite pentru a crea o zonă de protecție exterioară specifică.

3. Așezați capcane pentru șobolani și șoareci în stații cu încuietori pentru securitate maximă, folosind tipul care funcționează cel mai bine pentru zona de tratat. Acest pas se face folosind tipul care funcționează cel mai bine pentru zona de tratat.

4. Dați fiecărei stații un număr și faceți o hartă cu locația ei chiar în stație.

5. Momelile vor fi verificate des, iar atunci cand sunt, se va analiza nivelul de aport, iar daca este necesar se vor schimba ingredientele active.

6. Un produs netoxic sau un produs spumant va fi folosit în locurile unde este posibil să se afle rozătoarele și unde se păstrează hrana. Acest lucru este pentru a face mai puțin probabil ca pelete de momeală sau cele făcute cu pastă proaspătă să se răspândească.

Dacă aveți acest tip de problemă, sunați imediat la DDD Expert pentru a întreba despre serviciile de dezinsectie a plosnitelor de pat si nu numai și a opri problemele de sănătate atrase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu