vineri, 23 decembrie 2016

Lenjerii de pat la preturi bune si modele variate



Lenjeriile de pat sunt de multe ori trecute cu vederea de catre cei care isi doresc sa schimbe total atmosfera din propriul dormitor, insa acestea sunt foarte importante, fiind de preferat optarea pentru cele de calitate, care rezista foarte bine in timp. Casa New Concept este locul ideal de unde pot fi achizitionate acestea, produsele fiind foarte variate, iar clientii se bucura de numeroase avantaje.

Preturi bune

Costurile pentru achizitionarea unei lenjerii de pat nu ar trebui sa fie ridicate, iar din acest motiv Casa New Concept propune preturi accesibile pentru toate buzunarele, insa si reduceri semnificative la urmatoarele comenzi plasate, ce pot ajunge si pana la 70%. Nu in ultimul rand, clientii pot profita si de oferta de tipul 1+1 gratis, iar la achizitionarea uneia, cea de-a doua va fi oferita gratis.

Modele variate

De ce la cele simple, clasice, traditionale, pufoase, din bumbac satinat, creponate si nu numai, Casa New Concept le are pe toate, fiind asadar imposibil ca pana si cei mai pretentiosi clienti sa nu gaseasca ceva care sa se potriveasca in dormitorul lor.


Materiale de calitate

Intotdeauna sunt esentiale materialele din care sunt confectionate aceste lenjerii de pat, pentru ca acestea trebuie sa fie placute la atingere, confortabile, calduroase, insa trebuie sa permita si respiratia pielii, fara a transpira. Mai mult decat atat, produsele comercializate de Casa New Concept sunt foarte rezistente, astfel ca de-a lungul timpului vor arata perfect, chiar daca sunt spalate la masina de spalat automata.
Cadoul potrivit

Apropierea sarbatorilor de iarna este un motiv de bucurie pentru toata lumea, fiind ocazia ideala si pentru a cumpara cele mai inspirate daruri. Cu toate ca poate fi destul de dificil sa se gaseasca un cadou pentru o persoana care le are pe toate, o lenjerie de pat cu siguranta ca va fi bine venita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu