joi, 20 aprilie 2017

In 2017 toti ne dorim un smartwatch performant

Daca iti doresti un ceas inteligent care sa iti faca viata mai usoara si sa il folosesti in armonie cu telefonul, poti sa vezi lista de smartwatch-uri aici la iUni, unde oferta este atractiva pentru orice persoana. Se gasesc modele care sa indeplineasca necesitatile estetice si functionale ale celor mai pretentiosi, iar functiile de baza incoporate sunt cam aceleasi la fiecare model, diferenta fiind facuta de detalii.

Asadar, cei care sunt interesati de un dispozitiv pe care sa se poata baza oricand au la dispozitie suficiente modele cu ecrane touchscreen care sa permita accesarea cu usurinta a oricarei functii. Legatura cu telefonul inteligent se efectueaza prin intermediul bluetooth-ului si a unei aplicatii descarcate. Capacitatea bateriei variaza de la un model la altul, insa este undeva la 500 mAh, ceea ce presupune o autonomie de cateva zile, in functie de intensitatea cu care este folosit ceasul.

Functii

Unele variante dispun de propria camera, fie permit folosirea celei a telefonului, redarea muzicii, sincronizarea agendei pentru a avea acces la orice contact, alarma, calendar, calculator, dar si diferite functii ideale pentru sportivi. Masurarea batailor pe minut, pedometru, cronometru, afisarea vitezei de deplasare, temperatura corpului si nu numai, toate acestea pot ajuta la monitorizarea si imbunatatirea performantelor sportive. Nu trebuie omisa nici functia antifurt, prin intermediul careia atunci cand telefonul se distanteaza la mai mult de cativa metri de ceas se emite un semnal sonor de atentionare. Asadar, un ceas inteligent poate fi ideal pentru a avea rapid la mesajele si notificarile de pe retelele de socializare dar si pentru a initia sau primi apeluri.

Unde gasesc?


Poti sa vezi lista de smartwatch-uri aici la iUni din Bucuresti si cu siguranta nu vei ramane dezamagit de oferta propusa, modelele fiind foarte variate, pentru toate nevoile, in timp ce preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu